O mireasa norocoasa.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestyoutubemail

Testimonialul unei mirese norocoase

De ce sunt o mireasa norocoasa?
Sa incepem cu inceputul. Ca orice viitoare mireasa, entuziasmata de nunta ce urma sa-mi materializeze visurile din copilarie, am pornit in cautarea elementelor cheie care alcatuiesc o nunta de vis. Insa eram confuza si nu stiam de unde sa pornesc. Apoi m-am intrebat care ar fi dovada peste ani si ani ca am avut o nunta de basm, si bineinteles raspunsul a fost: fotografiile de nunta!
Fotografiile sunt cele care vorbesc despre povestea de iubire care a legat doua destine, ele sunt dovezile palpabile ale trairilor intense din ziua nuntii. Astfel, am apelat la bunul nostru prieten – Google – si am cautat: fotograf de nunta. Va dati seama ca am primit mii de rezultate de pagini in imagini, insa una dintre ele m-a atras in mod special. O mireasa si un mire in prim plan, iar in spate era marea calma de un albastru regal…superba fotografie de nunta! M-a cucerit instant si am aprofundat cautarea pentru a gasi fotograful care are o asemenea viziune asupra frumosului si un astfel de talent acompaniat de o pasiune aparte pentru ceea ce face – fotografia de nunta, fotografia de evenimente.
Site-ul asupra caruia ne-am oprit a fost Degalfoto. Fotograful de acolo urma sa imortalizeze ziua evenimentului nostru special. Eu si logodnicul meu ne-am dat intalnire la o cafea cu Alin fotograful de la Degalfoto, si dupa cum vei vedea, Alin are o personalitate carismatica, insa tot fotografiile realizate de el sunt cele care ne-au facut sa luam decizia finala, aceea de a-l avea alaturi, cu aparatul foto in mana, minut de minut, in ziua nuntii noastre. Acum – doi ani mai tarziu – privind albumul de nunta, va spun cu mana pe inima, ca nu puteam lua o decizie mai buna in privinta fotografiilor de nunta.
Insa partea cea mai buna (buna si pentru buzunarul nostru) a fost faptul ca optand in favoarea lui Alin am castigat un fotograf 2 in 1, deoarece Alin iti ofera sfaturi pretioase, intocmai unui event planner, dar cu deosebirea ca ramai cu banii in pusculita ta. Astfel ai parte de un eveniment lipsit de griji, agitatie si stresul atasate acestor ocazii speciale.
Fotograful fiind cel care este mereu impreuna cu mirele si mireasa pe tot parcursul specialului eveniment – si pentru ca a facut acest lucru pentru zeci de miri si a vazut muuuulte – mi-am pus toata increderea in Alin si ne-am lasat pe mana lui urmandu-i sfaturile in ceea ce priveste restaurantul de nunta, cununia de la Starea civila, buchetul miresei si aranjamentele florale pentru nunta, machiajul, coafura si manichiura de mireasa, astfel incat totul sa iasa perfect pana la cel mai mic detaliu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail