Nunta

Accesorii Nunta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestyoutubemail

Acestea pot include: maşină de fum, maşină de fum greu, baloane, artificii, mărturii foto (caz în care se va lucra cu un fotograf), lumini ambientale, precum şi oricare alte accesorii pe care vi le doriţi şi le sugeraţi. Suntem aici pentru a vă ajuta să gasiţi totul mai uşor şi la un preţ cât mai avantajos.

Accesoriile de nuntă trebuie să fie în armonie cu decoraţiunile şi aranjamentele florale, să îmbogăţească experienţa mirilor şi a invitaţilor, dar în acelaşi timp să nu încarce locaţia în care se desfăşoară petrecerea. Vom alege accesoriile în funcţie de atmosfera pe care şi-o doresc clienţii şi de mesajul pe care vor să îl transmită. 

Este important ca totul să se îmbine frumos în timpul nunţii, şi de aceea se va ţine cont de spaţiul pe care îl vom avea la dispoziţie, de locaţie, lumini, şi de toate detaliile care pot influenţa rezultatul final. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi şi să ne spuneţi exact ce vă doriţi. Suntem deschişi sugestiilor şi vom lucra împreună pentru a hotărî unde vor fi plasate decoraţiunile şi accesoriile, precum şi când se va face uz de ele pentru a obţine un efect cât mai spectaculos. De asemenea, ne vom asigura că totul funcţionează perfect în ziua nunţii şi că nu vom avea surprize neplăcute. Toate accesoriile vor fi verificate din timp şi aranjate înainte de venirea invitaţilor.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/rdeg2724/public_html/nuntasieveniment.ro/wp-content/themes/Weddiness/client/functions.php on line 1651