Facebooktwittergoogle_pluspinterestyoutubemail

Firma organizare evenimente Bucuresti si furnizori servicii pentru evenimente Bucuresti

Te rugam sa bifezi casutele aferente pentru oferta foto-video, Dj, fotograf, cameraman, aranjamente florale si tot ceea ce crezi ca este necesar pentru organizare nunta si eveniment.

O nunta sau un eveniment fie el botez, petrecere aniversara, petrecere corporate, petrecere pentru zile onomastice, eveniment cu ocazia sarbatorilor de Craciun sau An nou, petrecere pentru copii, fiind un moment important, fiecare persoana sau cuplu vrea sa imprime un stil propriu nuntii sau evenimentului in functie de personalitatea acestora.

Fiecare mireasa, mire, sarbatorit sau vor ca nunta lor sa fie unica si sa ii reprezinte. Acesta este si motivul pentru care ofertele noastre ce includ aranjamente florale, Dj pentru nunta si eveniment, foto si video sunt individuale in functie de cerintele clientilor. Fie ca vreti ca nunta sau evenimentul dumneavoastra sa fie filmata intr-un anumit fel sau vreti ca accentul sa fie pus mai mult pe fotograf de nunta sau eveniment, suntem aici ca sa discutam si sa gasim formula ideala. Veti discuta cu cei ce se ocupa de aranjamentele florale si buchetul de mireasa si nasa pentru ca totul sa fie in ton cu nunta si dorintele dumneavoastra. Dj-ul pentru evenimentul tau va tine cont de sugestile Dv. si va face tot posibilul ca evenimentul sau nunta sa fie conform asteptarilor.

Veti face cunostinta cu fotograful si cameramanul, veti putea sa le vedeti portofoliile si in ce masura vi se potrivesc stilurile lor. In fond atat fotografii cat si cameramanii, prin natura meseriei lor, stiu sa se modeleze dupa cerintele pe care le impun clientii fara sa faca niciun compromis in privinta calitatii si profesionalismului lor.
Este foarta importanta o buna colaborare cu cei doi pentru ca ei sunt cei care va vor imortaliza cea mai importanta zi din viata dumneavoastra. Daca sunt bine informati in legatura cu ceea ce va doriti, fotografiile si filmarile va vor face mare placere de fiecare data cand le veti revedea.

Preturile noastre sunt avantajoase iar mirii pot fi siguri ca sugestiile si parerile lor vor fi ascultate in timpul discutiilor privind serviciile dorite, aranjamente florale, Dj, cat si in timpul sedintelor foto si a filmarilor iar profesionalismul cameramanului si fotografului vor desavarsi imaginile care vor si imortalizate.

 

Dupa ce completati toate campurile apasati butonul “Trimite”.

 

Serviciile dorite

Foto-Video
Fotograf profesionistCameraman profesionistMarturii foto (serviciu oferit impreuna cu un fotograf)Altele (va rugam sa precizati la comentarii)

Muzica si accesorii
DJFormatieLumini ambientaleLumini pe schelaMasina de fumMasina de fum greuArtificiiAltele (va rugam sa precizati la comentarii)

Aranjamente
Aranjamente florale pentru meseHuse scaune si meseBaloaneAltele (va rugam sa precizati la comentarii)

Pentru mireasa si nunta
Machiaj mireasaCoafura mireasaBuchet mireasaLumanari nuntaCocardeAltele (va rugam sa precizati la comentarii)

Pentru botez
Lumanari botezAranjament cristelnitaAltele (va rugam sa precizati la comentarii)

Date personale si despre eveniment

Nume si prenume *

Adresa de email *

Telefon *

Data evenimentului(AN-LUNA-ZI) Exemplu 2016-08-24

Tipul evenimentului

Localitatea unde se va organiza evenimentul

Comentarii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail