Botez

Lumanari si Aranjamente Florale

Facebooktwittergoogle_pluspinterestyoutubemail

Organizarea unui botez poate fi foarte obositoare, de aceea noi suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă ajuta cu fiecare detaliu, inclusiv cu decoraţiunile şi aranjamentele florale.

Pentru a avea o locatie perfecta pentru tema pe care ati ales-o, aranjamentele florale sunt foarte importante. Si acum ne aveti pe noi pentru a va oferi chiar si aceste servicii.

Nu trebuie decât să ne spuneţi care sunt culorile şi florile pe care le preferaţi, apoi să alegeţi modelul dintre cele pe care vi le vom prezenta. Restul rămâne în mâinile noastre, iar dumneavoastra veti putea admira la final rezultatul pe care vi l-ati dorit. Lumânările vor fi în armonie cu modul în care va fi decorată sala în care va avea loc petrecerea, şi totul va purta amprenta personalităţii dumneavoastră şi a mesajului pe care doriţi să îl transmiteţi. Luminile difuze imprastiate discret de lumanarile pe care le vom alege vor crea o atmosfera intima si prietenoasa, iar invitatii se vor simti ca in familie, o mare gasca de prieteni care se distreaza impreuna. Acest aspect este foarte important atunci cand vine vorba despre un eveniment de o asemenea anvergura.

Atunci când vine vorba de aranjamente florale, lucrurile pot fi delicate.

Ele trebuie livrate la timp, iar florile trebuie să fie proaspete şi bine întreţinute pentru a rezista pe toată durata evenimentului. Nimic nu poate fi mai deprimant decât nişte flori ofilite într-un cadru în care toată lumea trebuie să debordeze de bucurie. Ar putea strica nu numai atmosfera, ci şi fotografiile şi filmarea. Serviciile pe care vi le oferim sunt gândite în aşa fel încât dumneavoastră să nu vă faceţi griji cu privire la aceste mici detalii. Noi ne vom ocupa de tot şi ne vom asigura că totul este în ordine şi că sala arată perfect înainte să apară invitaţii. Veti avea doar flori proaspete de cea mai buna calitate. Totul va arata perfect, pana in cele mai fine detalii cum ar fi lumanarile sau florile de pe mesele invitatilor si pana la florile care vor decora intrarea in restaurant sau florile de la masa parintilor.

Intotdeauna o locatie plina de flori si de lumina va fi plina de bucurie. Noi asta incercam sa va oferim prin aceste aranjamente. De aceea ne dorim ca serviciile noastre sa fie cele mai bune. Atunci cand clientii nostri sunt multumiti si noi suntem la fel. Apelati cu incredere la noi si vom avea grija ca evenimentul dumneavoastra sa fie inmiresmat de cele mai frumoase flori.

 

Surprize Florale

ARANJAMENTE BOTEZ

ARANJAMENTE NUNTA

ARANJAMENTE FLORALE

50 - 5000 RON

BUCURESTI
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/rdeg2724/public_html/nuntasieveniment.ro/wp-content/themes/Weddiness/client/functions.php on line 1651