Facebooktwittergoogle_pluspinterestyoutubemail

Florile, mari sau mici, viu colorate, delicate, in combinatii neasteptate cateodata, folosite in buchete sau aranjamente florale, sunt printre cele mai sugestive cadouri si ne insotesc mereu, in toate momentele importante din viata si nu numai. Ne insotesc in momentele placute (nunti, botezuri, aniversari, evenimente corporate, etc.) sau in momentele mai putin placute (inmormantari, vizite la spital, etc.). Ne ajuta sa ne exprimam sentimentele. Ne ajuta sa infrumusetam un spatiu, sa-i dam culoare. Ne ajuta sa scapam din incurcatura si sunt la indemana oricarei persoane. Un aranjament floral, oricat de mic, poate fi o bucurie mare atunci cand este oferit la momentul potrivit, un cadou placut si apreciat.
Bucuria de a oferi si de a primi un buchet/aranjament floral, de cele mai multe ori, nu poate fi descrisa in cuvinte.
Va invitam sa priviti aranjamentele florale realizate de catre noi cu diverse ocazii si sa va faceti o parere. Aranjamentele prezentate sunt cu titlu informativ.
In functie de ceea ce va doriti pentru evenimentul/ocazia la care veti participa, buchetele/aranjamentele se pot realiza cu florile dumneavoastra preferate, in culorile care va inspira sau care ne inspira, stabilim de comun acord detaliile.
Pentru orice fel de solicitari va rugam sa folositi formularul din sit.
Va multumim pentru vizita si va asteptam cu drag!

 


Alte Servicii

 

Surprize Florale

ARANJAMENTE FLORALE

Aranjamente nunta

Aranjamente botez

50 - 5000 RON

BUCURESTI

Surprize Florale

ARANJAMENTE BOTEZ

ARANJAMENTE NUNTA

ARANJAMENTE FLORALE

50 - 5000 RON

BUCURESTI
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail